Mentos Gum Insta White

Mentos Gum Insta White is een frisse kauwgum in de smaak Peppermint. Het Blue System in de kauwgum versterkt tijdelijk de witte kleur van de tanden door contrast. Insta White is suikervrij en verkrijgbaar in een handige pot van 50 stuks.
Ideaal voor thuis, op werk of onderweg. Voor een direct wittere glimlach waar je ook bent!

FAQ MENTOS GUM INSTA WHITE

Hoe werkt Mentos Gum Insta White?

Mentos Gum Insta White maakt gebruik van een eetbare blauwe kleurstof die de tanden witter laat lijken door kleurcontrast. Over het algemeen zorgen blauwe kleuren voor contrast met een gelige kleur. Deze technologie in Mentos Gum Insta White maakt dat de tanden optisch witter lijken. Dit is een tijdelijk effect.

Maakt Mentos Gum Insta White tanden echt witter?

Nee, de claim is dat door Mentos Gum Insta White, de tanden, tijdelijk, optisch witter lijken. Dit komt door de 'Blue System'-technologie die in het product wordt toegepast. Het effect is een optisch effect door kleurcontrast.

Wat betekent 'Blue System'?

'Blue System' is de technologie die wordt gebruikt in Mentos Gum Insta White. Er wordt een eetbare blauwe kleurstof in de kauwgum verwerkt die die er voor zorgt dat de tanden, tijdelijk, optisch witter lijken

Hoe snel komt het Insta White-effect tot stand?

Je hoeft maar op één Mentos Gum Insta White-kauwgumpje te kauwen om het effect te kunnen zien.

Is Mentos Gum Insta White veilig te gebruiken?

Het gebruik van Mentos Gum Insta White is veilig voor het tandglazuur. Het is suikervrije kauwgum (met xylitol) dat helpt tandplak te neutraliseren. Het neutraliseren van tandplak kan worden behaald door een paar keer per dag te kauwen, voor ten minste 20 minuten, op Insta White nadat je hebt gegeten of gedronken.

Neem voor verdere vragen contact met ons op via 0800-5536365 of per e-mail: consumentenvragen@nl.pvmgrp.com.