decoration
decoration
decoration

MENTOS SOUR GUM

Nieuw: Mentos Sour Gum! De kauwgom met een zure bite die de zintuigen doet prikkelen. Een verrassende sensatie door de zure coating en de vloeibare vulling met fruitsmaken. Verkrijgbaar in twee varianten: Mentos Sour Gum Strawberry en Green Apple. In een pocketsize verpakking met 28 kauwgoms. Handig voor onderweg!
Lees Meer
New
decoration
decoration
decoration

Limited Edition mentos Fanta

Geniet van de combinatie Mentos èn Fanta! Deze Limited Edition zorgt voor een fantastische smaak ervaring! Mentos Fanta bevat de unieke en heerlijke smaak van Fanta Orange in een Mentos snoepje. En limited is ook écht limited dus waar wacht je nog op?
Lees Meer
decoration
decoration
decoration

Yes To Fresh met Mentos!

Iedereen heeft wel zo zijn eigen dagelijkse beslommeringen en routines. Het is tijd voor een fris idee of nieuwe inspiratie! Ontdek jij ook de frisse wereld met Mentos Yes to Fresh? Mentos helpt je de vele mogelijkheden te zien, hoe te ontsnappen aan jouw dagelijkse routine. Met Mentos maak je een verfrissende keuze om het totaal even anders te doen of je droomt even weg naar het onbekende. Ervaar de positiviteit en het plezier, wanneer je kiest voor Mentos Yes to Fresh!
Lees meer